Ταχτσίδης: «Τεράστια τιμή που ήρθα στη Φόρεστ»

Ταχτσίδης: «Τεράστια τιμή που ήρθα στη Φόρεστ»

Gazzetta team
Ταχτσίδης: «Τεράστια τιμή που ήρθα στη Φόρεστ»

bet365

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε για τη μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, υπογραμμίζοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο που φοράει τη φανέλα αυτού του συλλόγου.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Ο Έλληνας μέσος ανακοινώθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στη συνέχεια μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, όπου και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι υπέγραψε στην αγγλική ομάδα.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα που έρχομαι σε έναν φανταστικό σύλλογο όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία αυτού του συλλόγου, συνεπώς το να φοράω τη φανέλα της ομάδας είναι μια περήφανη στιγμή. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ελπίζω να συνεισφέρω. Υπάρχει ένα ταλαντούχο ρόστερ και είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος του, ελπίζοντας να επιτύχουμε τη φετινή σεζόν. Έχω ακούσει πολλά πράγματα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα αλλά γνωρίζω πως θα ανταποκριθώ. Θέλω να φανώ ανταγωνιστικός και να είμαι δυνατός, αλλά θέλω επίσης να παίξω και καλό ποδόσφαιρο. Με τους παίκτες που έχουμε εδώ ξέρω ότι θα ταιριάξω και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω», ανέφερε ο Ταχτσίδης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα