Χολέμπας: «Άλλαξαν πολλοί άνθρωποι μαζί μου λόγω των χρημάτων από το ποδόσφαιρο»

Χολέμπας: «Άλλαξαν πολλοί άνθρωποι μαζί μου λόγω των χρημάτων από το ποδόσφαιρο»

Χολέμπας: «Άλλαξαν πολλοί άνθρωποι μαζί μου λόγω των χρημάτων από το ποδόσφαιρο»

Συνέντευξη στον Guardian παραχώρησε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αναφέρθηκε και σε εξωαγωνιστικά ζητήματα που συνάντησε στην καριέρα του και στον τρόπο με τον οποίο ακόμα και συγγενείς του τον αντιμετώπισαν λόγω των χρημάτων που έβγαλε από το ποδόσφαιρο.

Ο Χολέμπας έχει ξεκινήσει φανταστικά τη φετινή σεζόν με τη Γουότφορντ. Η ομάδα, χωρίς κανείς να το περιμένει, σημείωσε το τρία στα τρία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League, ενώ ο ίδιος μετράει ήδη δύο ασίστ και ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Έλληνας αριστερός ακραίος μίλησε στον Guardian και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε προσωπικά ζητήματα που συνάντησε στην καριέρα του και στον τρόπο με τον οποίο η συμπεριφορά κοντινών του ανθρώπων άλλαξε απέναντί του λόγω των χρημάτων που έβγαλε από το ποδόσφαιρο.

«Χρειάστηκε στη ζωή μου να παλέψω κάθε μέρα και το καλό είναι ότι γνώριζα πως είναι να ζεις είτε με χρήματα είτε χωρίς. Είδα ανθρώπους να αλλάζουν απέναντί μου, ακόμα και μέλη της οικογένειάς μου, και όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Οι θείοι μου μου ζήτησαν κάτι τέτοιο. Δεν είμαι το πορτοφόλι σας, χρειάστηκε να τους πω. Δεν έχω επαφή με αρκετούς ανθρώπους πλέον και χρειάζεται να είμαι πολύ προσεκτικός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χολέμπας, ο οποίος μίλησε και για το επίπεδο της Premier League με τη Γουότφορντ συγκριτικά και με όσα έζησε με Ολυμπιακό και Ρόμα στο παρελθόν.

«Έπαιξα σε μεγαλύτερους συλλόγους και εκεί η φιλοσοφία είναι διαφορετική σε σχέση με εδώ. Χρειάστηκε να δουλέψω αρκετά καθώς τα πάντα είναι διαφορετικά. Παίζεις στη Γουότφορντ. Είναι ένας καλός σύλλογος. Τα πάμε καλά, αλλά γνωρίζω πως είναι το υψηλότερο επίπεδο, όπως στον Ολυμπιακό και στη Ρόμα. Παίζεις με διαφορετικούς παίκτες και με διαφορετική ποιότητα. Έχουμε ποιοτική ομάδα εδώ στη Γουότφορντ, επίσης, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο», σχολίασε.

Best of internet