Ζιντάν και Κόντε τα φαβορί αν η Γιουνάιτεντ απολύσει τον Μουρίνιο

Ζιντάν και Κόντε τα φαβορί αν η Γιουνάιτεντ απολύσει τον Μουρίνιο

Gazzetta team
Ζιντάν και Κόντε τα φαβορί αν η Γιουνάιτεντ απολύσει τον Μουρίνιο

bet365

Οι στοιχηματικές στην Αγγλία ήδη βγάζουν αποδόσεις για την αντικατάσταση του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Ζινεντίν Ζιντάν και Αντόνιο Κόντε να είναι τα φαβορί.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΑΕΚ - ΜΟΛ Βίντι, αν o Πόνσε σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μουρίνιο περνάει δύσκολες ώρες στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ μετά και το 0-3 από την Τότεναμ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ακόμα δεν τίθεται θέμα απόλυσής του, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί από τη στιγμή που δεδομένα οι σχέσεις του Special One με τη διοίκηση του συλλόγου είναι κακές λόγω του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ήδη στο Νησί κάνουν λόγο για την αντικατάσταση του Μουρίνιο με τις στοιχηματικές να παίζουν ως πρώτο φαβορί τον Ζινεντίν Ζιντάν και δεύτερο τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος το καλοκαίρι έφυγε από την Τσέλσι.

Το όνομα του «Ζιζού» πάντως είναι αυτό που βρίσκεται στην πρώτη θέση, καθώς πρόσφατα είναι τα γαλλικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι το όνειρο του ίδιου του Ζιντάν είναι να δοκιμάσει στην Premier League και στη Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα