Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (vid)

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (vid)

Δημήτρης Βέργος
Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι άφησε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Γουλβς. Τρία δοκάρια για τους «Πολίτες» που φωνάζουν για το γκολ του Μπολί που σημειώθηκε με το χέρι.

Η έξοδος στην έδρα της Γουλβς επιφύλασσε κινδύνους για τη Μάντσεστερ Σίτι που είχε στόχο να γράψει το τρία στα τρία στο ξεκίνημα της Premier League. Οι «Πολίτες» στο... στόμα του λύκου δεν κατάφεραν να φύγουν χωρίς εκδορές, καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1, πετώντας τους πρώτους βαθμούς στην Premier League. Βέβαια, η Σίτι μπορεί να φωνάζει για τη διαιτησία καθώς η Γουλβς πήρε το προβάδισμα έπειτα από γκολ του Μπολί με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το χέρι του Γάλλου αμυντικού, ενώ ήταν και άτυχη αφού το δοκάρι σταμάτησε τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα σε τρεις περιπτώσεις!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το ματς καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχε τρελό ρυθμό με τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα σε δύο λεπτά να βλέπει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και τη Γουλβς να είναι πολύ απειλητική στις αντεπιθέσεις. Αρχικά στο 20' σε μία από αυτές, οι «Λύκοι» έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Χιμένες, ο οποίος ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ, και το γκολ σωστά ακυρώθηκε. Αμέσως μετά οι «Πολίτες» έφτασαν δύο φορές κολλητά κοντά στο γκολ. Αρχικά το σουτ του Αγουέρο στο 21' σταμάτησε στο δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρούι Πατρίσιο με μια φανταστική απόκρουση με το ένα χέρι στο «παραθυράκι» σταμάτησε και με τη βοήθεια του δοκαριού τη σουτάρα του Στέρλινγκ.

Η Γουλβς μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και στο 57' έβαλε από κάτω τη Σίτι, με ένα γκολ ωστόσο που δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει. Ο Μουτίνιο «γέμισε» μέσα στην περιοχή της Σίτι και ο Μπολί στην προσπάθειά του για κεφαλιά βρήκε την μπάλα με το χέρι και την έστειλε στα δίχτυα. Παρά τις διαμαρτυρίες, το γκολ μέτρησε, με τους «Λύκους» να παίρνουν έτσι το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γκουαρδιόλα πέρασε τον Γκάμπριελ Ζεσούς στο ματς για να κάνει πιο επιθετική τη Σίτι και η απάντηση ήρθε στο 69' από έναν αμυντικό. Ο Γκουντογκάν από τα δεξιά εκτέλεσε το φάουλ φέρνοντας την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Λαπόρτ με δυνατή κεφαλιά νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους του ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 77' ο Γκάμπριελ Ζεσούς λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, αλλά εξ' επαφής ο Ρούι Πατρίσιο σταμάτησε την κεφαλιά του Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο Γκουαρδιόλα πέρασε τους Σανέ και Μαχρέζ στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο και για ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1 να μείνει ως το τέλος και τη Σίτι να χάνει τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή Premier League. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πάντως η Σίτι στάθηκε για άλλη μια φορά άτυχη καθώς η εκτέλεση φάουλ του Αγουέρο σταμάτησε για τρίτη φορά στο δοκάρι.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο): Ρούι Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Ντόχερτι, Κόαντι, Τζόνι Κάστρο (85' Ρούμπεν), Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Νέβες, Ντιόγο Ζότα, Έλντερ Κόστα (72' Τραορέ), Χιμένες

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Κομπανί, Γουόκερ, Μεντί, Λαπόρτ, Νταβίδ Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (77' Σανέ), Μπερνάρντο Σίλβα (62' Γκάμπριελ Ζεσούς), Αγουέρο, Στέρλινγκ (85' Μαχρέζ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα