Κίνδυνος να πάνε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Τότεναμ το 2019

Κίνδυνος να πάνε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Τότεναμ το 2019

Gazzetta team
Κίνδυνος να πάνε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Τότεναμ το 2019

bet365

Τα εγκαίνια του νέου Γουάιτ Χαρτ Λέιν δεν θα γίνουν μέσα στο Σεπτέμβρη και το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της Τότεναμ ενδέχεται να καθυστερήσει ακόμα και μετά την αλλαγή του χρόνου.

Ο αρχικός στόχος της Τότεναμ ήταν να εγκαινιάσει το νέο της γήπεδο τον Σεπτέμβρη στο ματς με τη Λίβερπουλ, ωστόσο οι εργασίες δεν θα έχουν ολοκληρωθεί στην ώρα τους, με συνέπεια τα εγκαίνια να πηγαίνουν για τέλος Οκτώβρη με Νοέμβρη.

Σασσουόλο - Ιντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, η Daily Mail υπάρχει περίπτωση τα εγκαίνια του νέου γηπέδου να πάνε ακόμα πιο πίσω, ακόμα και μετά την αλλαγή του χρόνου, μέσα στο 2019!

Κάποιες εργασίες για θέματα ασφαλείας του γηπέδου δεν έχουν προχωρήσει και το πρότζεκτ δεν αποκλείεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση, κάτι που σημαίνει ότι η Τότεναμ μπορεί να μην αγωνιστεί στο νέο της γήπεδο ούτε μέσα στο 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα