Η Μπάρνσλεϊ έστειλε γράμμα σε οπαδό της με κατάθλιψη

Gazzetta team
Η Μπάρνσλεϊ έστειλε γράμμα σε οπαδό της με κατάθλιψη

bet365

Η ομάδα της αγγλικής League One έδειξε την αλληλεγγύη της σε έναν οπαδό της που πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη, στέλνοντάς του ένα ανοικτό γράμμα υποστήριξης.

Πριν λίγους μήνες το είχε κάνει η Γουότφορντ και τώρα το επανάλαβε η Μπάρνσλεϊ. Η ομάδα της αγγλικής League One (σ.σ.: Γ' κατηγορία) έσπευσε να δείξει την αλληλεγγύη της σε έναν οπαδό που πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη, στέλνοντάς του ένα ανοικτό γράμμα υποστήριξης.

«Αγαπημένε Κρις

Συγνώμη που σου στέλνουμε αυτό το γράμμα δίχως προειδοποίηση, αλλά αισθανθήκαμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σου. Μάθαμε από τα social media ότι αυτή την περίοδο της ζωής του βιώνεις κάτι πολύ άσχημο. Δεν είμαστε βέβαιοι τι ακριβώς το έχει προκαλέσει, αλλά ευχόμαστε όλα να περάσουν το συντομότερο δυνατόν.

Εχεις υπάρξει ένας οπαδός μας για πολλά χρόνια και πάντοτε μας βοήθησες και μας υποστήριξες. Ετσι κι εμείς θέλουμε τώρα να ξέρεις ότι είμαστε εδώ για να στο ανταποδώσουμε. Είσαι ευπρόσδεκτος να περάσεις από εμάς οποτεδήποτε θελήσεις. Οι πόρτες μας θα είναι πάντοτε ανοικτές για σένα και θέλουμε να ξέρεις ότι έχουμε και μία καινούργια μηχανή του καφέ.

Συνέχισε να υποστηρίζεις τους Κόκκινους, Κρις κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο για σένα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα