Πογκμπά: «Υπάρχουν πράγματα που έτσι και τα πω θα με τιμωρήσουν»

Πογκμπά: «Υπάρχουν πράγματα που έτσι και τα πω θα με τιμωρήσουν»

Gazzetta team
Πογκμπά: «Υπάρχουν πράγματα που έτσι και τα πω θα με τιμωρήσουν»

bet365

Δήλωση με νόημα από τον Πολ Πογκμπά μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λέστερ σχετικά με το αν είναι απόλυτα χαρούμενος στο Όλντ Τράφορντ.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της Premier League, ο Πογκμπά ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν πλέον είναι χαρούμενος στο Όλντ Τράφορντ, λόγω της περσινής κόντρας που υπήρξε μέσα στη σεζόν με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σκόραρε ο Σανέ το πρώτο γκολ του αγώνα Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γάλλος άσος τόνισε ότι ναι μεν αγαπάει τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο πέταξε και τη σπόντα του, αναφερόμενος πιθανότατα σε κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί, στα οποία ο ίδιος δεν θέλει να αναφέρεται.

«Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορώ να πω, αλλιώς θα τιμωρηθώ. Πάντα αγαπώ αυτόν τον σύλλογο. Προέρχομαι από τις ακαδημίες της ομάδας. Βγήκα από αυτές και παίζω στην πρώτη ομάδα. Το να φοράω το περιβραχιόνιο με κάνει να αισθάνομαι πολύ περήφανος, καθώς το έχουν φορέσει αρκετοί μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν. Είναι τιμή για μένα», σχολίασε ο Πογκμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα