Ρεκόρ μεταγραφής πορτιέρο η Τσέλσι με τα 80 εκατ. ευρώ στον Κέπα

Gazzetta team
Ρεκόρ μεταγραφής πορτιέρο η Τσέλσι με τα 80 εκατ. ευρώ στον Κέπα

bet365

Ο 23χρονος Βάσκος ταξιδεύει για Λονδίνο και θα γίνει η ακριβότερη αγορά τερματοφύλακα, ξεπερνώντας εκείνη του Αλισον από τη Λίβερπουλ. Ζήτημα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο Τιμπό Κουρτουά είναι εξαφανισμένος, καθώς πιέζει για μεταγραφή στη Ρεάλ και η Τσέλσι αποφάσισε να μην ασχοληθεί παραπάνω με τον Βέλγο πορτιέρο, βρίσκοντας ήδη τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Κέπα Αριθαμπαλάγα, για τον οποίο οι Μπλε θα πληρώσουν τα 80 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, μιας και η Αθλέτικ Μπιλμπάο αρνήθηκε να διαπραγματευτεί την πώλησή του.

Αυτό το ποσό είναι ρεκόρ για αγορά τερματοφύλακα και θα ξεπεράσει τα 72,5 που έδωσε η Λίβερπουλ στη Ρόμα για τον Αλισον Μπέκερ. Ο Κέπα, όπως απλά τον αποκαλούν οι Ισπανοί, είναι 23 ετών και θεωρείται τρομερά ανερχόμενος, με τη Ρεάλ να έχει προσπαθήσει δύο φορές να τον αποκτήσει, αλλά τελικά έκανε πίσω εξαιτίας των χρημάτων που ζητούσαν οι Βάσκοι.

Ο Κέπα σύμφωνα με Ισπανούς και Αγγλους ταξιδεύει άμεσα στο Λονδίνο και η ανακοίνωση της μεταγραφής είναι ζήτημα ωρών. Ο Μαουρίτσο Σάρι τον θέλει στην προπόνηση της Πέμπτης, ώστε το Σάββατο να τον ρίξει στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα