Άλισον: «Χαρούμενος που θα παίξω ξανά με τον Σαλάχ»

Άλισον: «Χαρούμενος που θα παίξω ξανά με τον Σαλάχ»

Gazzetta team
Άλισον: «Χαρούμενος που θα παίξω ξανά με τον Σαλάχ»

bet365

Έναν παλιόφιλο θα βρει στη Λίβερπουλ ο Άλισον, ο οποίος τόνισε χαρούμενος που θα αγωνιστεί και πάλι με τον Σαλάχ, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που αντάλλαξαν την Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχαμε επαφή απ' όταν έφυγε από τη Ρόμα. Συναντηθήκαμε και πάλι στο παιχνίδι του Champions League τον Απρίλιο.

Ααλμποργκ – Μίντιλαντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί του ξανά. Εκτός του ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι ένας τεράστιος χαρακτήρας και ένας σπουδαίος άνθρωπος που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Να είσαι με αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους και παίκτες καθημερινά είναι φανταστικό για μένα».

Για το τι του έστειλε την Τετάρτη: «Χθες, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε:" Hey, τι περιμένεις; " καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο, και του απάντησα αμέσως λέγοντάς του: "Χαλαρώστε, είμαι στο δρόμο!"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα