O Πογκμπά θέλει να παίξει με τον Ρονάλντο στη Γιουβέντους! (pic)

Δήμος Μπουλούκος
O Πογκμπά θέλει να παίξει με τον Ρονάλντο στη Γιουβέντους! (pic)

bet365

O Πολ Πογκμπά έχει καταλάβει ότι δεν έχει μέλλον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε τον μάνατζερ του να κανονίσει μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Οι σχέσεις του Πογκμπά με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι οι καλύτερες και ο Γάλλος έχει καταλάβει ότι δεν έχει μέλλον στην ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έβαλε τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα να καταφέρει να κλείσει μεταγραφή στη Γιουβέντους, επειδή θέλει να παίξει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Tuttosport.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Βέβαια η αγγλική ομάδα ζητάει 150 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του και είναι αμφίβολο εάν η Γιουβέντους είναι σε θέση να τα δώσει μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου που έφτασε τα 100 εκατομμύρια.

Ο Ραιόλα επιχείρησε να δώσει τον Πογκμπά στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τα βρήκε η ομάδα με τον Γάλλο παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα