Συμφωνία Λίβερπουλ και Ρόμα με ποσό - ρεκόρ για Άλισον!

Θοδωρής Βασίλης
Συμφωνία Λίβερπουλ και Ρόμα με ποσό - ρεκόρ για Άλισον!

bet365

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Λίβερπουλ η οποία συμφώνησε σε όλα με την Ρόμα έναντι 75 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνή Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Άλισον.

Φαίνεται πως μετά από χρόνια η Λίβερπουλ βρήκε επιτέλους τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης. Οι «κόκκινοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του διεθνή Βραζιλιάνου πορτιέρο, Άλισον, έναντι του ποσού των 75 εκατ. ευρώ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Άλισον ήταν ο βασικός στόχος της αγγλικής ομάδας εδώ και καιρό και την Τρίτη κατέθεσε πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ καθώς και 10 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους κι έδειχνε ότι είναι κοντά σε συμφωνία. Τελικά ο Γιούργκεν Κλοπ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση και ο Άλισον ετοιμάζεται να αφήσει την Ρώμη για το αγγλικό λιμάνι.

Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Με την απόκτηση του Άλισον η Λίβερπουλ ενισχύεται σημαντικά σε μια θέση που είχε τεράστιο θέμα όπως φάνηκε και στον τελικό του Champions League. Ο διεθνής Βραζιλιάνος πορτιέρο αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα