Σαλάχ ως το 2023 στη Λίβερπουλ!

Σαλάχ ως το 2023 στη Λίβερπουλ!

Gazzetta team
Σαλάχ ως το 2023 στη Λίβερπουλ!

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε πράξη την επιθυμία του και υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, η οποία πάντως δεν τοποθέτησε κάποια ρήτρα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η τρομερή περσινή του χρονιά στο Άνφιλντ τον έφερε στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως ο Μοχάμεντ Σαλάχ το είχε ξεκαθαρίσει και πριν την έναρξη του Μουντιάλ ότι θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Σαλάχ έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους «Κόκκινους», παραμένοντας κάτοικος Άνφιλντ ως το καλοκαίρι του 2023.

Όπως έγινε γνωστό, στο συμβόλαιο του Σαλάχ δεν τοποθετήθηκε κάποια ρήτρα, ενώ όσον αφορά τις απολαβές του, αυτές διπλασιάστηκαν, αγγίζοντας πλέον τις 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είδε την περσινή σεζόν τον Σαλάχ να σκοράρει 44 γκολ σε 52 εμφανίσεις, αποτελώντας το πρώτο... βιολί της ομάδας.

«Νομίζω πως από αυτό φαίνεται ότι ο σύλλογος ανταμείβει έναν παίκτη που πρόσφερε τρομερά στην ομάδα την περσινή σεζόν. Φαίνεται ξεκάθαρα επίσης ότι πιστεύει στη Λίβερπουλ και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Το καλύτερο με τον Μο είναι ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό του πιο σημαντικό από την ομάδα. Αντιλαμβάνεται ότι οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν για να πετύχει όσα έκανε σε ατομικό επίπεδο την περσινή σεζόν. Ο Μο δείχνει που είμαστε ως ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν ξεχωριστή, αλλά θέλουμε πιο πολλά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα