Επιβεβαίωση από Ντόρτμουντ για Παπασταθόπουλο

Gazzetta team
Επιβεβαίωση από Ντόρτμουντ για Παπασταθόπουλο

bet365

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, επιβεβαίωσε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι κοντά στη μετακίνησή του στην Άρσεναλ, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ισπανία - Μαρόκο με 300+ ειδικά στοιχήματα! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Η «Daily Star» μεταδίδει δηλώσεις του Τσορκ στη γερμανική «Revier Sport», σύμφωνα με την οποία ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών ανέφερε: «Πάει προς την Άρσεναλ, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά τα πράγματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα».

Όπως αναφέρουν αγγλικά και γερμανικά ΜΜΕ υπάρχει ήδη συμφωνία της Αρσεναλ με την Ντόρτμουντ για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, έχοντας μάλιστα ήδη «περάσει» από ιατρικές εξετάσεις.

Η Ντόρτμουντ θεωρείται ότι καθυστερεί την ανακοίνωση μέχρι την 1η Ιουλίου, για οικονομικούς λόγους, αφού τότε αρχίζει το επόμενο οικονομικό έτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα