Ο Χοσέ Ενρίκε στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του!

Gazzetta team
Ο Χοσέ Ενρίκε στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του!

bet365

Ο Χοσέ Ενρίκε αποκάλυψε στην ισπανική εφημερίδα Marca ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι και πλέον ξεκινάει χημειοθεραπείες, ελπίζοντας ότι θα βγει νικητής.

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο πρώην άσος των Νιούκαστλ και Λίβερπουλ, Χοσέ Ενρίκε, ο οποίος πριν από κάποιους μήνες διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Marca ο Χοσέ Ενρίκε αποκάλυψε την περιπέτεια με την υγεία του μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο 32χρονος Ισπανός μπακ υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου και από εδώ και πέρα θα ακολουθήσει χημειοθεραπεία ελπίζοντας ότι θα βγει νικητής.

«Είναι ένας όγκος σε ένα περίπλοκο μέρος στο κεφάλι. Είναι περίεργο και λίγο ασυνήθιστο. Ήταν πίσω από το μάτι», αναφέρει ο Χοσέ Ενρίκε.

«Το χειρουργείο δεν ήταν εύκολο. Μπήκα στις 9 το πρωί και βγήκα στις 6 το απόγευμα. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ήμουν στην εντατική 24 ώρες και νοιώθω ευγνώμων για τη δουλειά των γιατρών. Ήταν από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Έμεινα πέντε μέρες στο κρεβάτι χωρίς να κουνιέμαι», προσθέτει.

Πλέον ο Χοσέ Ενρίκε κοιτάει μπροστά και δείχνει δυνατός: «Οι επιλογές μου είναι να πάω στη Ζυρίχη ή στο Παρίσι. Πρέπει να κάνω 35 συνεδρίες. Θα είναι περίπου για ενάμιση μήνα. Μου είχαν πει ότι υπήρχε περίπτωση να τυφλωθώ, αλλά η όρασή μου αποκαταστάθηκε, κάτι που εξέπληξε και τους γιατρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, τους γονείς και τα αδέρφια μου», υπογράμμισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα