Έναρξη με ματσάρα Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League!

Gazzetta team
Έναρξη με ματσάρα Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League!

bet365

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Premier League για τη σεζόν 2018-2019 με ματσάρα Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι στο Emirates την πρώτη αγωνιστική!

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Premier League ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης το πρόγραμμα για τη σεζόν 2018-2019 με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 11 και 12 Αυγούστου. Και η δράση θα ξεκινήσει με ένα σπουδαίο ματς καθώς στην πρώτη αγωνιστική η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο Emirates.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν υποδέχονται Γουέστ Χαμ και Λέστερ αντίστοιχα, ενώ Τσέλσι και Τότεναμ έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις με Χάντερσφιλντ και Νιούκαστλ αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξεκίνημα του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άρσεναλ φαντάζει ζόρικο καθώς μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη αγωνιστική (18 ή 19 Αυγούστου) την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Την τρίτη αγωνιστική (25 ή 26 Αυγούστου) το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ στο Όλντ Τράφορντ.

Στις 29 ή 30 Σεπτέμβρη η Τσέλσι θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική στις 6 ή 7 Οκτώβρη η Λίβερπουλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ.

Στις 20 ή 21 Οκτώβρη, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, υπάρχει το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ και δύο αγωνιστικές πιο μετά στις 3 ή 4 Νοέμβρη η Άρσεναλ θα υποδεχθεί στο Emirates τη Λίβερπουλ.

Το πρώτο ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ έχει οριστεί για τις 10 ή 11 Νοέμβρη στο Etihad, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική στις 24 ή 25 Νοέμβρη η Τότεναμ κοντράρεται με την Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ θα διεξαχθεί 1 ή 2 Δεκέμβρη στο Emirates, ενώ την ίδια αγωνιστική θα γίνει και το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον στο Άνφιλντ.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική που θα ακολουθήσει στις 4 Δεκέμβρη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ στο Όλντ Τράφορντ, ενώ το σαββατοκύριακο 8 ή 9 Δεκέμβρη η Τσέλσι θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Το σαββατοκύριακο 15-16 Δεκέμβρη το Άνφιλντ θα φιλοξενήσει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στις 11 και 12 Αυγούστου:

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι

Μπόρνμουθ - Κάρντιφ

Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας

Χάντερσφιλντ - Τσέλσι

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ

Νιούκαστλ - Τότεναμ

Σαουθάμπτον - Μπέρνλι

Γουότφορντ - Μπράιτον

Γουλβς – Έβερτον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα