Γκουαρδιόλα: «Δεν θα επιστρέψω ποτέ στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Δεν θα επιστρέψω ποτέ στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα σε συνέντευξή του υποστήριξε πως δεν θα επιστρέψει ως προπονητής στην Μπαρτσελόνα στο μέλλον, πλέκοντας το εγκώμιο εκείνης της ομάδας με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία.

Ο Γκουαρδιόλα μίλησε στο TV3 και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως δεν θα γυρίσει για μια δεύτερη θητεία στον πάγκο της Μπάρτσα στο μέλλον: «Σαν προπονητής για μένα έχει τελειώσει το θέμα της Μπάρτσα. Κι αυτό γιατί δεν είμαι ο ίδιος, ούτε αυτοί με βλέπουν με τον ίδιο τρόπο».

Παράλληλα ο Πεπ μίλησε και για την Μπάρτσα με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία, αναφέροντας: «Ήμουν σε μια φανταστική ηλικία στην οποία ήμουν έτοιμος να κατακτήσω τον κόσμο. Και το κάναμε με κάποιους απίστευτους παίκτες, με έναν νέο πρόεδρο και τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν. Ήταν μια γενιά με αδίστακτους παίκτες και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, τον Μέσι».

Αυστρία - Βραζιλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γκουαρδιόλα μίλησε και για τη φετινή Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας πως παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης, ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά. «Η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν παρότι δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Champions League», υπογράμμισε ο Γκουαρδιόλα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα