«Κλείνει» ο Φρεντ, φουλ για Αλντερβάιρελντ η Γιουνάιτεντ

«Κλείνει» ο Φρεντ, φουλ για Αλντερβάιρελντ η Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
«Κλείνει» ο Φρεντ, φουλ για Αλντερβάιρελντ η Γιουνάιτεντ

bet365

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Φρεντ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Βραζιλιάνο να κοστίζει περισσότερα από 40 εκατ. λίρες! Φουλ για Αλντερβάιρελντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Φρεντ και σύμφωνα με την Τelegraph η Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στο deal. H Mάντσεστερ έχει μπει δυνατά στη μάχη και όλα δείχνουν πως η συμφωνία με τη Σαχτάρ θα αγγίξει τα 44 εκατ. λίρες. Ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί στην Αγγλία τις επόμενες ημέρες για το φιλικό με την Κροατία και θα έχει τις τελευταίες επαφές με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Αλλωστε και από τη Σαχτάρ τονίζουν πως η Γιουνάιτεντ έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τη Σίτι. Οι «Κόκκινοι» πάντως κινούνται δυνατά και για τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ. Ο Βέλγος αμυντικός αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μουρίνιο για την άμυνα, με την Τότεναμ όμως να μην πέφτει κάτω από τα 50 εκατ. λίρες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα