Επίσημο: Στη Γουέστ Χαμ ο Πελεγκρίνι (vid)

Επίσημο: Στη Γουέστ Χαμ ο Πελεγκρίνι (vid)

Επίσημο: Στη Γουέστ Χαμ ο Πελεγκρίνι (vid)

bet365

Ο Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Γουέστ Χαμ για τα επόμενα τρία χρόνια και γίνεται ο πρώτος πρωταθλητής της Premier League που κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

2o Τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τριετές συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ υπέγραψε ο Μάνουελ Πελεγκρίνι, ο οποίος επιστρέφει στην Αγγλία ύστερα από το 2016 και το πέρασμά του στην Κίνα για την Χεμπέι Φορτούνε.

Αυτή θα είναι η 5η ευρωπαϊκή ομάδα του Χιλιανού τεχνικού μετά τις Βιγιαρεάλ, Μάλαγα και Σίτι.

Ο Ντέιβιντ Σούλιβαν εκ των ιδιοκτητών τς ομάδας είπε:

«Ήταν σημαντικό να προσλάβουμε κάποιον με γνώση και εμπειρία της Premier League, που είναι έτοιμος να κατανοήσει - όχι μόνο τις ομάδες και τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουμε - αλλά την Γουέστ Χαμ και τις φιλοδοξίες μας.

Πάνω απ' όλα είναι νικητής, που ξέρει τι χρειάζεται για να πετύχεις στο υψηλότερο επίπεδο και να οδηγεί με συνέπεια στην επιτυχία. Ο Μάνουελ είναι ο πρώτος προπονητής της Γουέστ Χαμ που έχει κατακτήσει την Premier League και πιστεύουμε ότι η εμπειρία του, η ποιότητά του θα εξασφαλίσουν την επιτυχία του εδώ. Ακούσαμε τους οπαδούς μας που ζήτησαν από εμάς να είμαστε φιλόδοξοι. Ελπίζουμε να συμγωνούν ότι είναι μια συναρπαστική πρόσληψη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα