Μουρίνιο: «Η Ρεάλ δεν θα αφήσει τον Ρονάλντο να έρθει στην Γιουνάιτεντ»

Μουρίνιο: «Η Ρεάλ δεν θα αφήσει τον Ρονάλντο να έρθει στην Γιουνάιτεντ»

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ενδιαφερόταν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιτρέψει τη μεταγραφή σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Τζουργκάρντεν - Έρεμπρο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να τον πουλήσει, είναι κάτι το οποίο απαγορεύεται» είπε στην Record ο Special One. «Πρέπει να μείνει μέχρι τη στιγμή που θα του επιτρέψουν να αποχωρήσει, θα παίξει έναν χρόνο στην Αμερική ή όπου αλλού θα θέλει. Είναι μια κλειστή πόρτα». Οσον αφορά μια πιθανή επιστροφή του Πορτογάλου υπερπαίκτη στο Old Trafford, ο Μουρίνιο σχολίασε. «Δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί, όμως όλος ο κόσμος γνωρίζει την ιστορία του στο Μάντσεστερ, το πάθος που έχουν γι' αυτόν. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες στον κόσμο που αν οι ομάδες μπορούσαν να τους αποκτήσουν, εκείνοι δεν θα έλεγαν όχι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα