Σαουθάμπτον - Μαν. Σίτι 0-1

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Μαν. Σίτι 0-1

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε την Σαουθάμπτον στις καθυστερήσεις και έφτασε τους 100 βαθμούς. Υποβιβάστηκε με ήττα η Σουόνσι (1-2 από την Στόουκ).

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία, καθώς με γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς στις καθυστερήσεις κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον, που είχε ήδη σωθεί μετά την ήττα της Σουόνσι, και έφτασε τους 100 βαθμούς, κερδίζοντας 32 παιχνίδια, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία της Premier League. Το ματς δεν ήταν καλό, με τους γηπεδούχους να αμύνονται καλά, καθώς ήξεραν ότι θα πρέπει να δεχθούν μία ντουζίνα γκολ για να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.

Σκόραρε ο Ναϊνγκολάν το πρώτο γκολ του αγώνα Ρόμα - Γιουβέντους; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Χουντ έφτασε μία ανάσα από το 1-0 στο ξεκίνημα, όταν είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ μέχρι το τέλος και η επόμενη καλύτερη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους με τον Τάντιτς. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς πολλές φάσεις μέχρι να έρθει ο Βραζιλιάνος στην τελευταία φάση να κάνει το 0-1 μετά την ασίστ του Ντε Μπρόινε, που έφτασε αισίως τις 16 στο πρωτάθλημα!

Σαουθάμπτον (Μαρκ Χιουζ): ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ (81’ ΜακΚουίν), Γιοσίντα, Στίφενς, Χουντ, Σοάρες, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Τάντιτς, Ρέντμοντ (64’ Γουόρντ-Πράουζ), Όστιν (64’ Λονγκ)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ (59’ Ζέσους), Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (82’ Φόντεν), Ντε Μπρόινε, Σανέ, Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα (78’ Ντίαθ)

Υποβιβάστηκε η Σουόνσι
Οι ελπίδες της Σουόνσι για παραμονή ήταν ελάχιστες και απαιτούσαν τουλάχιστον νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Premier League επί της Στόουκ εντός έδρας. Οι Ουαλοί, όμως, δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε αυτό, ηττήθηκαν με ανατροπή με 2-1 από τους Potters, που τους πήραν μαζί στη δεύτερη κατηγορία. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα στο 14’ με τον Κινγκ, όμως μέχρι το ημίχρονο είχε έρθει η ανατροπή. Στο 31’ ο Σακίρι έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Εντιαγιέ, που έκανε το 1-1, ενώ στο 4’1 ο Κράουτς έκανε το 1-2. Στο 54’, μάλιστα, ο Σακίρι έχασε και πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα