Κίον: «Αν παίζει έτσι ο Μαυροπάνος είναι βέβαιο πως δεν θα αποτύχει»

Κίον: «Αν παίζει έτσι ο Μαυροπάνος είναι βέβαιο πως δεν θα αποτύχει»

Κίον: «Αν παίζει έτσι ο Μαυροπάνος είναι βέβαιο πως δεν θα αποτύχει»

bet365

Ο παλαίμαχος στόπερ της Άρσεναλ και της εθνικής Αγγλίας, Μάρτιν Κίον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Ο Μάρτιον Κίον θεωρείται θρύλος για τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα, αλλά και το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ο παλαίμαχος σέντερ μπακ με αφορμή τις εμφανίσεις του Ντίνου Μαυροπάνου με τον λονδρέζικο σύλλογο κατέθεσε την δική του άποψη.

AEK - ΠΑΟΚ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ελπίζω πως δεν θα κάνει βήματα προς τα πίσω λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με την Λέστερ. Είδα πολλά ενθαρρυντικά σημάδια από την εμφάνιση του κόντρα στη Μπέρνλι. Είναι δυνατός, ταχύς και δεν είχε άγχος όποτε ερχόταν σε επαφή με την μπάλα.

Ο Μαυροπάνος είναι μόλις 20 ετών. Είναι κάτι τεράστιο για αυτόν να αγωνίζεται σε αυτή την ηλικία στην πρώτη ομάδα. Ήμουν στην ηλικία του, όταν αποβλήθηκα το 1986 σε ένα παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι», τόνισε ο παλαίμαχος άσος προσθέτοντας:

«Είδα την ζεστασιά με την οποία οι οπαδοί της Άρσεναλ αντιμετώπισαν έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει πόσο μάχεται. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο είναι βέβαιο πως δεν θα αποτύχει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα