Κλοπ: «Το ματς της χρονιάς με την Μπράιτον»

Κλοπ: «Το ματς της χρονιάς με την Μπράιτον»

Gazzetta team
Κλοπ: «Το ματς της χρονιάς με την Μπράιτον»

bet365

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Μπράιτον και με νίκη εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Champions League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως αυτό είναι και το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

Ντέρμπι - Φούλαμ με 10% επιστροφή και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε εξασφαλίσει 100% τη συμμετοχή μας στο Champions League, αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Το έχω ξαναπεί πως πρέπει να χτίσουμε μία βάση. Η βάση αυτή προφανώς είναι καλή, μια και αν κερδίσουμε την Μπράιτον πιθανότατα θα προκριθούμε στο Champions League» υποστήριξε ο Γερμανός, ο οποίος πρόσθεσε πως: «Φυσικά θα ήταν υπέροχο να έχουμε ήδη προκριθεί στο Champions League, πριν το παιχνίδι με την Μπράιτον κάτι που θα σημαίνει πως θα έχουμε νικήσει στον τελικό με την Ρεάλ. Ωστόσο οφείλουμε να σεβαστούμε το παιχνίδι με την Μπράιτον, η οποία έχει πραγματοποιήσει εκπληκτική σεζόν ως τώρα. Μπορεί να ηττήθηκαν από τη Σίτι, ωστόσο αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα