Τσέλσι - Χάντερσφιλντ 1-1

Gazzetta team
Τσέλσι - Χάντερσφιλντ 1-1

bet365

Η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 με την Χάντερσφιλντ, που σώθηκε, και ουσιαστικά σκόρπισε τις ελπίδες της για την τετράδα. Νίκησε (και το άγχος) η Τότεναμ.

Η Τσέλσι είχε φτάσει μία ανάσα από Λίβερπουλ και Τότεναμ στην τετράδα, αλλά για ακόμη μία φορά φρόντισε η ίδια να βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό της. Οι μπλε υποδέχθηκαν την Χάντερσφλιντ, που μετά την Μάντσεστερ Σίτι, κατάφερε να κόψει βαθμούς από τους Λονδρέζους. Το τελικό 1-1 κράτησε τους φιλοξενούμενους στην Premier League, αλλά έκοψε το δρόμο των γηπεδούχων για την τετράδα (όχι μαθηματικά, αλλά ουσιαστικά).

Ο Καμπαγιέρο βρέθηκε στην ενδεκάδα στη θέση του τραυματία Κουρτουά και ήταν ο λόγος που οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 50’ με τον Ντεπουάτρ. Μέχρι εκείνο το σημείο οι παίκτες του Βάγκνερ αμύνονταν πολύ καλά, με τους Ρούντιγκερ να Μοράτα να φτάνουν κοντά στο γκολ, αλλά το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε το λάθος του Καμπαγιέρο για το 0-1, αλλά στο 62’ ο Μάρκος Αλόνσο με δόση τύχης έκανε το 1-1 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ήταν η ώρα του Λεσλ, που με τις αποκρούσεις του κράτησε το χρυσό βαθμό για την Χάντερσφιλντ.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Καμπαγιέρο, Μάρκος Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Τζαπακόστα (54’ Ζιρού), Φάμπρεγας, Καντέ, Γουίλιαν, Πέδρο (59’ Αζάρ), Μοράτα

Χάντερσφιλντ (Ντέβιντ Βάγκνερ): Λεσλ, Σμιθ (85’ Μαλόουν), Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Κονγκολό, Λέβε (62’ Χαντερτζονάι), Χογκ, Μόι, Μπίλινγκ, Βαν Λα Πάρα (53’ Πρίτσαρντ), Ντεπουάτρ

Στο Champions League η Τότεναμ
Η Τότεναμ ήταν γεμάτη άγχος, αλλά κέρδισε με 1-0 τη Νιούκαστλ για να εξασφαλίσει μία θέση στην τετράδα μία αγωνιστική πριν το τέλος και να δώσει και την επόμενη σεζόν στο παρών στους ομίλους του Champions League. Οι παίκτες του Ποκετίνο δεν έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά στο 50’ ήρθε η λύτρωση, όταν ο Κέιν με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Το γκολ έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση στα σπιρούνια, που δεν απειλήθηκαν και χωρίς να ανεβάσουν ρυθμό πέτυχαν το στόχο τους, κρατώντας τη νίκη μέχρι το τέλος.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Σάντσες, Τρίπιερ (83’ Αλντερβάιρελντ), Γουανιάμα (88’ Ρόουζ), Σισοκό, Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον (77’ Λαμέλα), Κέιν

Νιούκαστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντούμπραβκα, Γιέντλιν, Λασέλς, Λεζέν, Ντάμετ, Σέλνι, Ντιαμέ, Ρίτσι, Κένεντι (71’ Μέρφι), Αγιόθε, Γκέιλ (76’ Χοσέλου)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα