«Ο Μαυροπάνος απέδειξε πως μπορεί να παίξει σε τοπ επίπεδο»

«Ο Μαυροπάνος απέδειξε πως μπορεί να παίξει σε τοπ επίπεδο»

«Ο Μαυροπάνος απέδειξε πως μπορεί να παίξει σε τοπ επίπεδο»

bet365

Ο ρεπόρτερ Άρσεναλ, Κρις Γουίτλι παρακολούθησε δια ζώσης τον Ντίνο Μαυροπάνο και μεταφέρει στο gazzetta.gr τις εντυπώσεις του από το ντεμπούτο του 20χρονου στόπερ με την Άρσεναλ.

Βενγκέρ, Τσεχ, αλλά και ο θρύλος της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ έσπευσαν να αποθεώσουν τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος μόνο «ψαρωμένος» δεν εμφανίστηκε στο «Ολντ Τράφορντ» στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα δικαίωσε με την εμφάνιση του, τον Αλσατό τεχνικό αποδεικνύοντας πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο ρεπόρτερ Άρσεναλ της ιστοσελίδας goal.com, Κρις Γουίτλι παρακολούθησε δια ζώσης τον Ντίνο Μαυροπάνο και μίλησε στο gazzetta.gr για τον νεαρό σέντερ μπακ.

Ο Γουίτλι στάθηκε στην ωριμότητα που έδειξε ο Μαυροπάνος στο παιχνίδι του, τονίζοντας πως το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό!

«Η απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ να χρησιμοποιήσει τον Μαυροπάνο ως βασικό σε ματς της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 'Ολντ Τράφορντ' προκάλεσε έκπληξη.

Ξέραμε πως διεκδικούσε θέση στην αποστολή της ομάδες κάτι που είχε τεθεί ως θέμα αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά ο Βενγκέρ τον έριξε στα βαθιά. Θα μπορούσε να τον 'κάψει' εάν η Γιουνάιτεντ επαναλάμβανε μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του 2011 όπου είχε επικρατήσει 8-2 με την Άρσεναλ να βασίζεται εξίσου σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μαυροπάνος είχε εντυπωσιάσει με την U-23 της Άρσεναλ στην τρέχουσα σεζόν. Είναι πολύ δυνατός, καλός πασέρ και μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δυο του πόδια αλλά το άλμα στην Premier League είναι τεράστιο.

Στα 90 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε την ποιότητα του αμυντικά, κάνοντας αποτελεσματικά τάκλιν στον Λουκάκου και δείχνοντας πως δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τους δυνατούς επιθετικούς της Γιουνάιτεντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε πιο μπροστά, ντρίμπλαρε, αλλά στη συνέχεια κλείστηκε από τρεις παίκτες της Γιουνάιτεντ πασάροντας με ψυχραιμία στον Έκτορ Μπεγερίν.

Η ψυχραιμία που επέδειξε δεν διδάσκεται και ο 20χρονος Μαυροπάνος απέδειξε πως διαθέτει την ηρεμία για να αγωνιστεί υπό πίεση σε κορυφαίο επίπεδο.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα μόνο παιχνίδι, αλλά τα πρώτα σημάδια αφήνουν υποσχέσεις για τον μέλλον. Έκανε το ντεμπούτο του με την Β΄ ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα αγωνίστηκε με την πρώτη στο 'Ολντ Τράφορντ'.

Ήταν τρελοί οι τελευταίοι μήνες για τον Έλληνα αμυντικό και κρίνοντας από το τι λέγεται στην Άρσεναλ για τον Μαυροπάνο, το μέλλον φαντάζει λαμπρό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα