Φήμες για παραίτηση του βοηθού του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Φήμες για παραίτηση του βοηθού του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Gazzetta team
Φήμες για παραίτηση του βοηθού του Κλοπ στη Λίβερπουλ

bet365

Έντονη είναι η φημολογία στην Αγγλία ότι ο βοηθός του Κλοπ στη Λίβερπουλ, Ζέλικο Μπούβατς παραιτήθηκε από τη θέση του, με τους «Κόκκινους» πάντως να κάνουν λόγο ότι βρίσκεται σε άδεια για μικρό χρονικό διάστημα.

Τότεναμ - Γουότφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο βοηθός του Κλοπ, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, παραιτήθηκε από τη θέση του δύο μόλις μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Ρόμα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ δεν επιβεβαίωσε την είδηση και έκανε λόγο ότι ο Μπούβατς απλά θα απουσιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν από τα καθήκοντά του για προσωπικούς λόγους.

Οι «Κόκκινοι» επισημαίνουν ότι ο Μπούβατς παραμένει κανονικά στο πόστο του και πως η απουσία του δεν θα επηρεάσει το αγωνιστικό κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπούβατς αποτελεί το δεξί χέρι του Κλοπ καθώς βρίσκεται στο πλευρό του Γερμανού τεχνικού τις τελευταίες δύο δεκαετίες, όντας ο βοηθός του τόσο στη Μάιντς όσο και στην Ντόρτμουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα