«MVP της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος στο Όλντ Τράφορντ»

«MVP της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος στο Όλντ Τράφορντ»

Gazzetta team
«MVP της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος στο Όλντ Τράφορντ»

bet365

Το ESPN γράφει αποθεωτικά σχόλια για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ.

Τότεναμ - Γουότφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αποθεωτικά σχόλια γράφονται για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της Άρσεναλ στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ.

Παρά την ήττα, το ESPN ξεχώρισε τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό για την εμφάνισή του, αναδεικνύοντας τον ως MVP των «Κανονιέρηδων».

Ο Μαυροπάνος πήρε 8/10 στην ατομική αξιολόγηση των παικτών του Βενγκέρ στην αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ με το ESPN να χαρακτηρίζει «εξαιρετικό» το ντεμπούτο του 20χρονου αμυντικού.

«Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον 20χρονο. Δεν φάνηκε καθόλου φοβισμένος, πήρε τις κεφαλιές και το ότι τελείωσε με 92% ακρίβεια στις πάσες στο Όλντ Τράφορντ δείχνει ότι έχει πραγματική ψυχραιμία», ήταν το σχόλιο δίπλα στο όνομα του Μαυροπάνου για την εμφάνισή του κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα