Γουέστ Χαμ - Μαν. Σίτι 1-4

Γουέστ Χαμ - Μαν. Σίτι 1-4

bet365

Η πρωταθλήτρια Σίτι πάει το ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο! Η ομάδα του Πεπ διέλυσε 4-1 στο Λονδίνο τη Γουέστ Χαμ και είναι έτοιμη να σπάσει όλα τα ρεκόρ της Premier League.

Σίτι από άλλο πλανήτη... Τι και αν κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν δυο εβδομάδες, αυτό δεν της είναι αρκετό. Διέλυσε με πέντε γκολ τη Σουόνσι, το ίδιο έκανε απόψε στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ (4-1) και δείχνει έτοιμη να σπάσει όλα τα ρεκόρ! Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 93 βαθμούς και θέλει ακόμα τρεις για τον στόχο της, πέτυχε την 30η νίκη και ισοφάρισε το ρεκόρ της Τσέλσι, βρήκε δίχτυα 102 φορές και θέλει δυο για την κορυφή, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ των Μπλε με 15 εκτός έδρας επιτυχίες!

Φιορεντίνα - Νάπολι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέρτενς σκοράρει σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι αριθμοί τρελαίνουν και οι Σανέ (10 γκολ, 12 ασίστ), Στέρλινγκ (18 γκολ, 12 ασίστ) έγιναν οι πρώτοι παίκτες της ομάδας που πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό τερμάτων και ασίστ σε μια σεζόν στην Premier League. Oσο για τη Γουέστ Χαμ, πάλεψε μόλις για ένα ημίχρονο και τρεις στροφές πριν το τέλος βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Σίτι μπήκε δυνατά με το... καλημέρα, πήρε τον έλεγχο κι έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο 9' έστειλε το πρώτο απειλητικό μήνυμα με τον Γκουντογκάν και στο 13' άνοιξε το σκορ. Ο Σανέ επιχείρησε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Εβρά και κατέληξε στα δίχτυα. Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να αντιδράσει στο 16ο λεπτό με τον Λαντσίνι, αλλά ο Εντερσον ήταν σωστά τοποθετημένος. Η κατοχή για τη Σίτι άγγιζε το 70%, οι Πολίτες συνέχισαν την πίεση και στο 27' βρήκαν δεύτερη φορά δίχτυα. Ο Στέρλινγκ δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα, ο Ντε Μπρόινε έκανε νέα σέντρα και ο Ζαμπαλέτα σημείωσε αυτογκόλ κόντρα στην πρώην του ομάδα. Ηταν το 100ο τέρμα της Σίτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα Σφυριά αντέδρασαν μετά το 30', ρίσκαραν περισσότερο και στο 39' είχαν τη μεγαλύτερή τους φάση, αλλά το γκολ του Αρναούτοβιτς ακυρώθηκε για φάουλ στον Εντερσον. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ήρθε η μείωση του σκορ. Ο διαιτητής δεν είδε ποτέ πέναλτι του Γκουντογκάν στον Φερνάντες κι έδειξε φάουλ... Ο Κρέσγουελ ανέλαβε και με υπέροχη εκτέλεση πέτυχε το 2-1! Στην επανάληψη, η Σίτι μπήκε δυνατά για να σφραγίσει τη νίκη, ήταν καταιγιστική και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στους Λονδρέζους. Στο 53΄ ο Στέρλινγκ μοίρασε ιδανικά στον Ζεσούς και ο Βραζιλιάνος πέτυχε το 12ο του γκολ στη σεζόν! Πέντε λεπτά αργότερα επιβεβαιώθηκε πως οι Αγγλοι διαιτητές δεν είναι σε φόρμα, αφού ο Σάρμπρικ δεν είδε ποτέ στο 58’ το πεντακάθαρο πέναλτι στον Στέρλινγκ. Ο Αγγλος διεθνής έχασε μεγάλο τετ α τετ στο 62’, αλλά δυο λεπτά αργότερα μοίρασε την 3η του ασίστ (πρώτη φορά στην καριέρα του) στο ματς, με τον Φερναντίνιο να διαμορφώνει το 4-1.

Γουέστ Χαμ: Αντριαν, Εβρά (66' Μαζουάκου), Ζαμπαλέτα, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Νομπλ, Κουγιατέ, Λαντσίνι (66' Τσιτσαρίτο), Φερνάντες (65' Ζοάο Μάριο), Ράις, Αρναούτοβιτς


Μαν. Σίτι: Εντερσον, Οταμέντι, Γουόκερ (61' Γουόκερ), Φερναντίνιο, Ντελφ, Γκουντογκάν (71΄Τουρέ), Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Σανέ, Ζεσούς (80' Νμέζα)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα