Έβερτον - Νιούκαστλ 1-0

Gazzetta team
Έβερτον - Νιούκαστλ 1-0

bet365

Ο Γουόλκοτ βρήκε δίχτυα, η Εβερτον επικράτησε 1-0 της Νιούκαστλ και διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Η Εβερτον έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών της Νιούκαστλ, ο Μπενίτεθ έχασε στο 100ο του ματς στις Καρακάξες και τα «Ζαχαρωτά» διατήρησαν τις ελάχιστες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Τι πρέπει να συμβεί; Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και παράλληλα η Μπέρνλι να μην πάρει ούτε βαθμό!

Κακό το α' μέρος, με την Εβερτον να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι και την ουσία για να σκοράρει. Στο 3ο λεπτό ο Τοσούν από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 35' ο Γιαγκέλκα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά την ομάδα του. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 49ο λεπτό για να κάνουν οι φιλοξενούμενοι την πρώτη τους ευκαιρία, αλλά ο Πέρεθ έχασε μεγάλο τετ α τετ. Δυο λεπτά αργότερα η Εβερτον άνοιξε το σκορ. Ο Μπολάσι βρήκε με ωραία σέντρα τον Γουόλκοτ και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ. Οι «Καρακάξες» ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν, αλλά ο Γκέιλ στο 64' έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κιν, Γιαγκέλκα, Κόουλμαν, Μπέινς, Σνάιντερλεν (52’ Ντέιβις), Γκουέγ, Μπολάσι (59’ Κάλβερτ-Λιούιν), Γουόλκοτ, Ρούνεϊ, Τοσούν (85’ Νιάσε)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Λάσελς, Λεζέν, Γιέντλιν, Ντάμετ, Ντιαμέ, Σέλβι (83’ Μερίνο), Ρίτσι (79’ Μέρφι), Κένεντι, Πέρεθ, Σλιμανί (63’ Γκέιλ)

eve-new_1 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα