Μαν. Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-1

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-1

bet365

Mε εξαιρετικό Πογκμπά και σκόρερ τους Αλέξις, Ερέρα η Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή στο Γουέμπλεϊ, επικράτησε 2-1 της Τότεναμ και φουλάρει για το 13ο κύπελλο στην ιστορία της.

«Στόχος μας η 2η θέση και το κύπελλο» είχε τονίσει ο Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό σοκ από τη Σεβίλλη και η Γιουνάιτεντ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Με... διαβολική ανατροπή στο Γουέμπλεϊ, κι έναν Πογκμπά να απαντά με εξαιρετική εμφάνιση στα σενάρια περί αποχώρησης, η Μάντσεστερ επικράτησε 2-1 της Τότεναμ και περιμένει στον τελικό του κυπέλλου τον νικητή του ζευγαριού Τσέλσι- Σαουθάμπτον. Ο Μουρίνιο θέλει να γίνει ο τρίτος διαφορετικός κόουτς που σηκώνει κούπα με δυο διαφορετικές ομάδες και οι «Κόκκινοι» να κατακτήσουν το 13ο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Πολύ γρήγορος ρυθμός στο ματς, η Τότεναμ μπήκε δυνατά και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ! Απίθανη μπαλιά του Σάντσες, ανύπαρκτο ακρο της Γιουνάιτεντ και από την ιδανική ασίστ του Ερικσεν ο Ντέλε Αλι έφερε το ματς στα ίσα. Η Μάντσεστερ αντέδρασε και στο 24' έφερε το ματς ίσα. Ο Πογκμπά έκλεψε από τον Ντεμπελέ, έκανε υπέροχη σέντρα στον Σάντσες και ο Χιλιανός με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η ομάδα του Μουρίνιο πατούσε καλύτερα, εκμεταλλευόταν τους κενούς χώρους, αλλά σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού το σουτ του Λουκάκου στο 53' κόντραρε στον Ντέιβιτς, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Φορμ έδιωξε τη σουτάρα του Πογκμπά. Βέβαια, οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθούν, αφού το ξερό σουτ του Ντάιερ τράνταξε το δεξί δοκάρι.

Η εικόνα της Γιουνάιτεντ στην επανάληψη ήταν καλύτερη, πιο δεμένη ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά επικίνδυνη. Ετσι, στην πρώτη καλή της αντεπίθεση, στο 63' ήρθε το γκολ! Ο Αλέξις μοίρασε ιδανικά, ο Λουκάκου έκοψε στον Ερέρε, ο οποίος με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-1! Η Μάντσεστερ διαχειρίστηκε ιδανικό το υπόλοιπο του αγώνα, κι αν οι Λουκάκου, Ράσφορντ ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα είχαν βρει δίχτυα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια (80’ Νταρμιάν), Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (83’ Ράσφορντ), Αλέξις (90’ Φελαϊνί)

Τότεναμ: Φορμ, Τρίπιερ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις (68’ Λούκας), Ντάιερ, Ντεμπελέ (78’ Γουανιάμα), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον (86’ Λαμέλα), Κέιν

Манчестер Юнайтед - Тоттенхэм. Обзор матча. Кубок Англии 2017/18. Полуфинал. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα