Φήμες για Άρσεναλ και Λουίς Ενρίκε

Φήμες για Άρσεναλ και Λουίς Ενρίκε

Gazzetta team
Φήμες για Άρσεναλ και Λουίς Ενρίκε

bet365

Έντονη φημολογία στην Αγγλία ότι ο Λουίς Ενρίκε είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «Κανονιέρηδων».

Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για να αντικαταστήσουν τον Αρσέν Βενγκέρ δίνουν και παίρνουν από την Παρασκευή το πρωί όταν ανακοινώθηκε ότι ο Αλσατός τεχνικός αποχωρεί οριστικά από το Βόρειο Λονδίνο στο τέλος της σεζόν.

Πιο έντονα ακούγεται αυτό του Λουίς Ενρίκε με την Daily Mail, μάλιστα, να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας ότι έχει γίνει ήδη επαφή με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα μέσω του διευθυντή ποδοσφαίρου των «Κανονιέρηδων», Ραούλ Σανλέχι, ο οποίος τον γνωρίζει άριστα από την Μπάρτσα.

Σκόραρε ο Ναϊνγκολάν το πρώτο γκολ του αγώνα Σπαλ - Ρόμα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λουίς Ενρίκε θέλει να επιστρέψει στην προπονητική, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και φέρεται ήδη να έχει δεχθεί κρούση. Όπως και να έχει, φαντάζει ως το φαβορί, αν και στη λίστα των «Κανονιέρηδων» υπάρχουν αρκετά ονόματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα