«Η διοίκηση της Άρσεναλ ώθησε σε παραίτηση τον Βενγκέρ»

«Η διοίκηση της Άρσεναλ ώθησε σε παραίτηση τον Βενγκέρ»

Gazzetta team
«Η διοίκηση της Άρσεναλ ώθησε σε παραίτηση τον Βενγκέρ»

bet365

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, ο Αρσέν Βενγκέρ πιέστηκε από τη διοίκηση του συλλόγου ώστε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν.

Οι δρόμοι του Αρσέν Βενγκέρ και της Άρσεναλ χωρίζουν μετά από 22 χρόνια σε ένα διαζύγιο το οποίο από χθες είναι πρώτο θέμα συζήτησης στον πλανήτη. Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα στο Νησί θέλουν τη διοίκηση της Άρσεναλ να πίεσε τον Βενγκέρ προς αυτή την κατεύθυνση.

Σκόραρε ο Ναϊνγκολάν το πρώτο γκολ του αγώνα Σπαλ - Ρόμα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τόσο οι Times, όσο και η Telegraph, αποκαλύπτουν πως οι ιθύνοντες των «Κανονιέρηδων» είχαν ξεκαθαρίσει στον Αλσατό τεχνικό ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιζόταν και την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι η επιθυμία του Βενγκέρ ήταν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2019.

«Φύγε μόνος σου, αλλιώς θα απολυθείς», φέρεται πως ήταν το μήνυμα της διοίκησης στον Βενγκέρ, με συνέπεια ο Αλσατός τεχνικός να μην έχει άλλη επιλογή. Μάλιστα, η Άρσεναλ θα πληρώσει όλη την αποζημίωση του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του, ύψους 11 εκατομμυρίων λιρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα