Μουρίνιο: «Σεβασμός στον Βενγκέρ»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Σεβασμός στον Βενγκέρ»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ από την Αρσεναλ, δήλωσε ότι θα στήριζε κάθε απόφασή του και ότι μεταξύ τους υπάρχει αλληλοσεβασμός.

«Αν είναι χαρούμενος, είμαι και εγώ χαρούμενος. Αν είναι λυπημένος, τότε είμαι λυπημένος. Αν ψάχνει το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του, είμαι πάλι χαρούμενος» είπε ο Πορτογάλος. «Ο Βενγκέρ και η Αρσεναλ ήταν συχνά οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εποχή του Αλεξ Φέργκιουσον. Εμείς θα του δείξουμε τον σεβασμό που αξίζει όταν παίξουμε στις 29 Απριλίου»

Ο Special One ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για τις κόντρες που είχε με τον Βενγκέρ τα τελευταία χρόνια. «Δεν έχει σχέση με μεταμέλεια. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον αν και αυτό κάποιες φορές δεν φαίνεται. Στην τελική, είμαστε στην ίδια δουλειά, σεβόμαστε ο ένας την καριέρα του άλλου. Για κάποιους η μνήμη είναι επιλεκτική αλλά ειδικά για τον κόσμο του ποδοσφαίρου δεν έχουμε επιλεκτική μνήμη».

Ο Μουρίνιο κατέληξε. «Γνωρίζω τη σημασία των τριών πρωταθλημάτων και των επτά κυπέλλων. Γνωρίζω τι σημαίνει η δουλειά του. Ξέρουμε τι έκανε. Ελπίζω να μην αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα