Η αποθεωτική ομιλία του Γκουαρδιόλα για τον τίτλο (vid)

Η αποθεωτική ομιλία του Γκουαρδιόλα για τον τίτλο (vid)

Gazzetta team
Η αποθεωτική ομιλία του Γκουαρδιόλα για τον τίτλο (vid)

bet365

Ο προπονητής της Σίτι με έναν ιδιαίτερο λόγο ευχαρίστησε και αποθέωσε τους παίκτες του και όλους τους εργαζόμενους στο club, για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου.

Τη στιγμή που η Γουέστ Μπρομ έκανε το διπλό έκπληξη στο «Ολντ Τράφορντ», ο Πεπ Γκουαρδιόλα έπαιζε γκολφ και οι παίκτες του είχαν ρεπό. Οπότε, δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν μαζί την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, κάτι που προφανώς θα συμβεί με τη στέψη στο «Ετιχαντ».

Ωστόσο, ο προπονητής της Σίτι συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές του club και μαζί τη β' ομάδα και όσους εργάζονται σε όλα τα πόστα. Αφού τους ευχαρίστησε, τους αποθέωσε για τη δουλειά που έκαναν όλοι μαζί και οδήγησε σε αυτή την αξέχαστη για τον ίδιο και για τον σύλλογο επιτυχία.

«Δεν το γιορτάσαμε μαζί, επειδή ήμασταν στα σπίτια μας. Συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε οι πρωταθλητές. Ισχύει για όλους μας. Για τους εργαζόμενους στο πλυντήριο, θέλω όλοι να αισθανθείτε μέρος αυτής της επιτυχίας. Τίποτα δεν θα συνέβαινε χωρίς τη βοήθεια όλων. Μπορεί να χάσαμε ένα, δύο παιχνίδια, αλλά το να κάνουμε όλα αυτά για 9-10 μήνες, είναι εκπληκτικό. Δημιουργήσατε κάτι μοναδικό στα αποδυτήρια, το πώς δεθήκατε. Και τελικά αυτό που κάναμε, ήταν το να είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες 19 ομάδες. Για όλα αυτά αξίζετε όλοι σας το σεβασμό μου και θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Οσα έζησα αυτή τη σεζόν ήταν υπέροχα».

Δείτε την ομιλία του Καταλανού κόουτς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα