Ερευνα για ασυμβίβαστο του Ζόρζε Μέντες με τη Γουλβς

Ερευνα για ασυμβίβαστο του Ζόρζε Μέντες με τη Γουλβς

Ερευνα για ασυμβίβαστο του Ζόρζε Μέντες με τη Γουλβς

Οι Λύκοι μπορεί να επέστρεψαν, αλλά η Premier League θα... τσεκάρει το ρόλο του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες και την εμπλοκή του μέσω άλλων εταιριών στην ιδιοκτησία του club.

Η Γουλβς εξασφάλισε την προηγούμενη βδομάδα την επιστροφή της στην Premier League, αλλά φαίνεται ότι έχει βρεθεί στο μάτι των Αρχών για σύγκρουση συμφερόντων. Οπως αναφέρει ο «Guardian», η «EFL» (σ.σ.: η αρμόδια για τη διεξαγωγή από την Championship έως και την 4η κατηγορία στην Αγγλία) μπορεί την προηγούμενη διετία να έκανε τα στραβά μάτια σε αυτή την υπόθεση, αλλά τώρα η Premier League θα κοιτάζει το ζήτημα πιο σοβαρά.

Με απλά λόγια το πρόβλημα είναι ότι ο διαβόητος Ζόρζε Μέντες (οι περισσότεροι παίκτες στο ρόστερ κάνουν δουλειές μαζί του) και η εταιρία μάνατζερ που διατηρεί, η «Gestifute» εμπλέκονται στο μετοχικό κεφάλαιο της Γουλβς, κάτι που δημιουργεί ασυμβίβαστο, μιας και απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά ο Μέντες και η κινεζική εταιρία «Fosun» που έχει υπό την ιδιοκτησία της τους Λύκους, συνδέονται μετοχικά μέσω διάφορων συμφωνιών και μεριδίων που φαίνεται να κατέχουν μεταξύ τους. Το εάν θα θα βγάλει κάπου η έρευνα και το εάν μπορούν να υπάρξουν κυρώσεις, είναι νωρίς ακόμα να το γνωρίζουμε.

Best of internet