Με Σαλάχ και πέντε παίκτες της Σίτι η καλύτερη ενδεκάδα της Premier League

Gazzetta team
Με Σαλάχ και πέντε παίκτες της Σίτι η καλύτερη ενδεκάδα της Premier League

bet365

Πέντε παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, τρεις της Τότεναμ και φυσικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκονται ανάμεσα στους έντεκα καλύτερους της φετινής σεζόν στην Premier League.

ΑΕΚ - Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Premier League έκανε γνωστή την καλύτερη ενδεκάδα της φετινής σεζόν. Σε αυτή βρίσκεται φυσικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ που πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη Λίβερπουλ, ενώ υπάρχουν πέντε παίκτες της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι και τρεις της Τότεναμ. Όσον αφορά στο τέρμα, τη θέση παίρνει δικαιωματικά ο Νταβίδ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα της Premier League αποτελείται από τους: Ντε Χέα, Μάρκος Αλόνσο, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Γουόκερ, Ντε Μπρόινε, Νταβίδ Σίλβα, Έρικσεν, Αγουέρο, Σαλάχ και Κέιν.

Παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι ποδοσφαιριστές που βάζουν υποψηφιότητα για τον MVP της φετινής σεζόν, ο οποίος θα είναι ένας εκ των Ντε Χέα, Ντε Μπρόινε, Κέιν, Σαλάχ, Σανέ και Νταβίδ Σίλβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα