Παίρνει... σκούπα ο Μουρίνιο και πουλάει Πογκμπά

Παίρνει... σκούπα ο Μουρίνιο και πουλάει Πογκμπά

Gazzetta team
Παίρνει... σκούπα ο Μουρίνιο και πουλάει Πογκμπά

bet365

Ο Πολ Πογκμπά αναμένεται να τοποθετηθεί στη λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση στο τέλος της σεζόν, ενώ στην έξοδο της Γιουνάιτεντ μετά από εντολή του Μουρίνιο βρίσκονται και οι Μαρσιάλ, Μπλιντ και Νταρμιάν.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Xίμκι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά εδώ και καιρό δεν είναι καθόλου καλές, παρά τις διαψεύσεις τις οποίες έχουν κάνει αμφότεροι, είτε με δηλώσεις είτε με πράξεις τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Special One ετοιμάζει... εκκαθάριση στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ο Πογκμπά βρίσκεται μέσα στη «μαύρη» λίστα με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να αξιώνουν ένα ποσό γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τον Πογκμπά, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, την πόρτα της εξόδου θα δουν δεδομένα και άλλοι τρεις παίκτες της Γιουνάιτεντ, με τους Μαρσιάλ, Μπλιντ και Νταρμιάν να είναι οι επικρατέστεροι προς αποχώρηση από το Όλντ Τράφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα