Αφοπλιστική απάντηση Κράουτς σε σχόλιο οπαδού της Σίτι για τη γυναίκα του! (pic)

Gazzetta team
Αφοπλιστική απάντηση Κράουτς σε σχόλιο οπαδού της Σίτι για τη γυναίκα του! (pic)

bet365

Ακόμα και όταν ο οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε τον Πίτερ Κράουτς με το σχόλιο που έκανε για την πανέμορφη Άμπεϊ Κλάνσι, εκείνος έμεινε ατάραχος, δίνοντας μια αφοπλιστική απάντηση.

Γουέστ Χαμ - Στόουκ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Κράουτς θέλησε μέσω twitter να συγχαρεί τη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γράφοντας: «Συγχαρητήρια Μάντσεστερ Σίτι. Είχες πραγματικά μια ομάδα σαν καρχαρία τη φετινή σεζόν», αντιγράφοντας έτσι την έκφραση του αμυντικού των «Πολιτών», Μπεντζαμίν Μεντί.

Ένας οπαδός της Σίτι, τότε, απάντησε στον Κράουτς, ευχαριστώντας τον με έναν... όχι και τόσο κομψό τρόπο, αφού αποκάλυψε ότι θα σταματήσει να αυνανίζεται πλέον με την όμορφη γυναίκα του, Άμπεϊ Κλάνσι!

«Είσαι τεράστιος. Υπόσχομαι να σταματήσω να αυνανίζομαι με τη γυναίκα σου πλέον Πίτερ», ήταν το σχόλιο του οπαδού της Σίτι!

Και εκεί που όλοι περίμεναν οργισμένη αντίδραση από τον Κράουτς, ο Άγγλος επιθετικός της Στόουκ με απόλυτη ηρεμία έδωσε απάντηση που τους άφησε όλους... ξερούς! «Αυτό θα ήταν τέλειο φίλε, ευχαριστώ», έγραψε ο Κράουτς και αμέσως έγινε viral στα social media!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα