Σκέψεις να μετακομίσει στην έδρα της Σίτι κάνει η Γιουνάιτεντ!

Gazzetta team
Σκέψεις να μετακομίσει στην έδρα της Σίτι κάνει η Γιουνάιτεντ!

bet365

Η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να κλείσει για κάποιο διάστημα το Όλντ Τράφορντ, αν θέλει να αυξήσει τη χωρητικότητά του στις 90.000 θέσεις, και φέρεται να εξετάζει να μοιραστεί το Έτιχαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν στα πλάνα τους νέα αύξηση της χωρητικότητας του Όλντ Τράφορντ στις 90.000 θέσεις, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να αγωνίζεται για κάποιο διάστημα σε άλλη έδρα.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι με 190+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Έτσι, σύμφωνα με τη Sun, στη Γιουνάιτεντ γίνονται σκέψεις να μοιραστεί η ομάδα με τη Μάντσεστερ Σίτι το Έτιχαντ, αν χρειαστεί τελικά να προχωρήσει η ανακατασκευή του Όλντ Τράφορντ.

Όπως υποστηρίζει η αγγλική εφημερίδα, η πλευρά της Σίτι είναι ανοικτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν και θα ζητήσει ένα αρκετά υψηλό ενοίκιο από τη Γιουνάιτεντ για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να... συγκατοικήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη ήταν για οκτώ χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν το Όλντ Τράφορντ είχε βομβαρδιστεί από τους Γερμανούς, με τη Γιουνάιτεντ να... μετακομίζει στο Μέιν Ρόουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα