Πικάρισμα της Γιουνάιτεντ στη Σίτι: «Ας πάνε τώρα στη γιορτή τους»!

Κώστας Ζάλιαρης
Πικάρισμα της Γιουνάιτεντ στη Σίτι: «Ας πάνε τώρα στη γιορτή τους»!

bet365

Έντονο παρασκήνιο προκύπτει από τον αγγλικό Τύπο για το... πάρτι και τις ατάκες των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στ' αποδυτήρια του Etihad μετά το τρομερό «διπλό» επί της Σίτι, η οποία ήταν έτοιμη για στέψη...

Οι «κόκκινοι διάβολοι», αρνήθηκαν να γίνουν οι... κομπάρσοι στη γιορτή των «πολιτών», όπως τους ανέφερε και ο Ζοσέ Μουρίνιο στο ημίχρονο όπου το σκορ ήταν στο 2-0 για τους πρωτοπόρους χάρη στα τέρματα των Κομπανί και Γκουντογκάν.

Με δύο γκολ του Πογκμπά κι ένα του Σμόλινγκ, η Γιουνάιτεντ έκανε το come-back με επιβλητικό τρόπο και έφυγε από την έδρα της «συμπολίτισσάς» της με τη νίκη που χάλασε τη γιορτή της Σίτι, αλλά απλά έβαλε μια μικρή παράταση στη φιέστα για τη δεδομένη κατάκτηση του τίτλου από το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με τη Sun, στ' αποδυτήρια του γηπέδου, οι θριαμβευτές του ντέρμπι προσπάθησαν να ενοχλήσουν ακόμα περισσότερο τους «πολίτες», βάζοντας πολύ δυνατά τη μουσική, ενώ, μόλις έμαθαν ότι οι «γαλάζιοι» της πόλης είχαν κλείσει τραπέζι για να γιορτάσουν μετά το παιχνίδι, φώναζαν: «Ας πάνε τώρα στα τραπέζια τους να γιορτάσουν»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα