Κάθε μέρα με Σαλάχ ο αιγυπτιακός Τύπος! (pic)

Κάθε μέρα με Σαλάχ ο αιγυπτιακός Τύπος! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Κάθε μέρα με Σαλάχ ο αιγυπτιακός Τύπος! (pic)

bet365

Δεν σταματούν ούτε μέρα ν' ασχολούνται με τον... Φαραώ τους! Στην Αίγυπτο, ο Τύπος στηρίζει και... αποθεώνει συνεχώς τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος βρίσκεται σε κάθε πρωτοσέλιδο!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μαρσέιγ - Λειψία, αν ο o Μήτρογλου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έπειτα και από το ρόλο που έπαιξε στην πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του φετινού Champions League, ο... ήρωας των «κόκκινων» και των φιλάθλων ολόκληρης της Αιγύπτου, αποτελεί καθημερινό θέμα αναφοράς στις εφημερίδες της πατρίδας του.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορεί να καταλάβει κανείς την απήχηση των όσων... μαγικών κάνει με την κόκκινη φανέλα ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που πλέον θα αντιπροσωπεύσει το έθνος του και στους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα