H ειρωνική απάντηση του Μουρίνιο στον Πεπ αλλά και τα συγχαρητήρια!

Gazzetta team
H ειρωνική απάντηση του Μουρίνιο στον Πεπ αλλά και τα συγχαρητήρια!

bet365

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Ζοζέ Μουρίνιο και απάντησε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Σίτι για το θέμα του Πογκμπά.

Ο προπονητής της Σίτι είχε πει πριν από το ντέρμπι του Μάντσεστερ ότι ο Ραιόλα είχε προτείνει τον Πογκμπά στην ομάδα του.

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε σχετικά μετά το ντέρμπι και είπε: «Δεν έχω μιλήσει για το θέμα με τον Πογκμπά και δεν με ενδιαφέρει» και συμπλήρωσε με δόση ειρωνείας: «εάν είναι αλήθεια ότι ο ατζέντης του τον πρότεινε σε άλλους ομάδας, τώρα η τιμή του θα έχει αυξηθεί»!

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Πάντως συνεχάρη και τον Γκουρδιόλα για την κατάκτηση του τίτλου: «Είπα στον Πεπ συγχαρητήρια επειδή αξίζουν το τίτλο. Φυσικά ήταν απογοητευμένος επειδή ήθελε να το κατακτήσει απόψε αλλά εγώ του έδωσα συγχαρητήρια επειδή θα τον κερδίσουν και το αξίζουν. Έχουν περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα και δεν έδωσαν καμία ευκαιρία στις υπόλοιπες. Λέω συνέχεια ότι εμείς είχαμε μια καλύτερη χρονιά από πέρσι, περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ, περισσότερους πόντους, δεχθήκαμε λιγότερα γκολ, όλα ήταν καλύτερα για εμάς αλλά δεν ήταν αρκετά λόγω της σεζόν που είχαν, που δεν σταματούσαν να νικούν. Αλλά δεν είμαστε τόσο κακοί όσο πιστεύει ο κόσμος. Δεν είμαι τόσο κακός προπονητής όσο πιστεύει ο κόσμος. Οι παίκτες δεν είναι τόσο κακοί όσο πιστεύουν. Και για αυτό παλεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα της χώρας. Για αυτό χρειαζόμαστε τους βαθμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα