Στόουκ - Τότεναμ 1-2

Gazzetta team
Στόουκ - Τότεναμ 1-2

bet365

H Tότεναμ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Στόουκ, ωστόσο με κορυφαίο τον Ερικσεν επικράτησε 2-1 εκτός έδρας, σφραγίζοντας ουσιαστικά το σεντόνι. Διπλό Ευρώπης η Μπέρνλι, σώθηκε η Νιούκαστλ!

Η Τότεναμ σφράγισε το εισιτήριο για την τετράδα, αφού πέρασε νικηφόρα και από το Μπριτάνια. Οι Σπερς επικράτησαν 2-1 της Στόουκ, βρέθηκαν στο +11 από την Τσέλσι, ενώ παράλληλα βύθισαν τους γηπεδούχους (στο -5 από την παραμονή). Ο Κέιν στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα ήταν καλός, ωστόσο ο Ερικσεν ήταν αυτός που οδήγησε τους Λονδρέζους στη μεγάλη νίκη. Στο 52' ο Δανός άνοιξε το σκορ, ωστόσο η Στόουκ αντέδρασε άμεσα. Ο Γιορίς έδιωξε τη μπάλα, ο Ντιουφ τη δέχθηκε στο πρόσωπο, δεν έπεσε και με πλασέ πέτυχε το 1-1. Τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων ήταν πολλά και στο 63' ο Εικσεν διαμόρφωσε το 2-1. Η Στόουκ το πάλεψε, ωστόσο στο 80' η φαουλάρα του Σακίρι βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 84' ο Ντιουφ έκανε τραγικό τελείωμα σε αντεπίθεση!

Η Νιούκαστλ κόβει την Ευρώπη από τη Λέστερ
Με δύο όμορφα γκολ και ειδικά το δεύτερο να είναι υπέροχο, η Νιούκαστλ έκανε την έκπληξη, πέρασε με 1-2 από τη Λέστερ και την άφησε στο -6 από την 7η θέση που λογικά δίνει εισιτήριο για το Europa League. Αρχικά ο Σέλβι (18’) με σουτ και έπειτα (75’) ο Αγιόθε που κρέμασε με σούπερ λόμπα τον Σμάιχελ, ο οποίος βρισκόταν εκτός εστίας χάρισαν το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Ο Βάρντι μείωσε (83’), αλλά ήταν αργά για τις Αλεπούδες.

Ούτε τώρα η Μπρομ
Ο υποβιβασμός της Γουέστ Μπρομ θεωρείται σίγουρος και απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση. Μετά το εντός 1-1 με τη Σουόνσι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να συμβεί αυτό, καθώς τώρα απέχει 11 βαθμούς από τη σωτηρία που δεν θα έρθει ποτέ. Ο Ροδρίγκες της έδωσε προβάδισμα (54’), αλλά ο Αμπρααμ (75’) ισοφάρισε για τους Κύκνους που με τη σειρά τους μαζεύουν πόντους για να γλιτώσουν. Η Μπρομ δεν έχει νίκη για εννέα σερί αγωνιστικές.

Τρελή ανατροπή Ευρώπης η Μπέρνλι
Η Μπέρνλι σκόραρε δύο φορές σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος και νίκησε με ανατροπή την Γουότφορντ (1-2) φτάνοντας τις 4 σερί νίκες στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά από το 1968. Ο Ρομπέρτο Περέιρα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 61', όμως στο 70' στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Σαμ Βόουκς ισοφάρισε για την ομάδα του Ντάιτς και στο 73' ο Τζακ Κορκ με κεφαλιά νίκησε τον Ορέστη Καρνέζη και χάρισε τη νίκη στην Μπέρνλι, η οποία είναι πλέον στο +6 από την Λέστερ στην 7η θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Δεν... χάρηκε με το βαθμό
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μπράιτον και Χάντερσφιλντ στο ντέρμπι νεοφώτιστων, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη (με δυο ματς περισσότερα). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του γκολκίπερ Λεσλ στο 29', ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Μουνιέ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Πρέπερ στο 74' άφησε τη Μπράιτον με δέκα παίκτες, ωστόσο άντεξε την πίεση και κράτησε το βαθμό.

Ματσάρα στο Vitality, εξαιρετικός ο «Μίλι»!
Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Λονδρέζους να χάνουν την ευκαιρία για ένα μεγάλο τρίποντο παραμονής. Ο Μιλιβόγιεβιτς έκανε ματσάρα, αλλά δεν ήταν αρκετό να δώσει τους πολύτιμους βαθμούς. Η φαουλάρα του Σέρβου στο 47΄έδωσε στην Πάλας την ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Μουσέτ στο 65' έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ζαχά στο 75', αλλά ο Κινγκ στο 89' διαμόρφωσε το 2-2. Ετσι, η Πάλας είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με δυο ματς παραπάνω από τη Σαουθάμπτον!

Сток Сити - Тоттенхэм. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 33 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα