Η συγκλονιστική περιγραφή του Σίρερ για τους οπαδούς της Νιούκαστλ (vid)

Η συγκλονιστική περιγραφή του Σίρερ για τους οπαδούς της Νιούκαστλ (vid)

Gazzetta team
Η συγκλονιστική περιγραφή του Σίρερ για τους οπαδούς της Νιούκαστλ (vid)

bet365

Ο Άλαν Σίρερ προσπάθησε να χωρέσει σε λόγια το μοναδικό δεσμό που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της Νιούκαστλ, την πόλη και την ομάδα.

Πριν από λίγο καιρό, οι οπαδοί της Νιούκαστλ είχαν συγκλονίσει με το πανό που σήκωσαν, εμπνευσμένοι από τα λόγια του Κέβιν Κίγκαν. Ο Άλαν Σίρερ, ο οποίος λατρεύτηκε στον αγγλικό βορρά και με συνέντευξή του στο gazzetta.gr είχε μιλήσει για αυτόν τον δεσμό ανάμεσα στις «καρακάξες» και την οπαδική τους βάση, μέσω του επίσημου καναλιού της Premier League έδωσε τη δική του περιγραφή.

«Λοιπόν, αυτό που είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό, νομίζω, για τους οπαδούς της Νιούκαστλ είναι ότι ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Βλέπεις παιδιά να κυκλοφορούν με ασπρόμαυρες φανέλες, βλέπεις μαμάδες και μπαμπάδες να κυκλοφορούν με ασπρόμαυρες φανέλες, βλέπεις γιαγιάδες και παπpούδες να κυκλοφορούν με ασπρόμαυρες φανέλες.

Ο κόσμος του Νιούκαστλ πηγαίνει για δουλειά το πρωί της Δευτέρας. Πηγαίνουν στη δουλειά και ναι, πρέπει να δουλεύουν σκληρά, αλλά θέλουν να δουλεύουν για να κερδίζουν τα χρήματά τους, για να έχουν ένα καλό Σαββατοκύριακο. Και ένα καλό Σαββατοκύριακο για τους οπαδούς της Νιούκαστλ είναι να πηγαίνουν να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει το Σάββατο και μετά να βγαίνουν έξω, ελπίζοντας να γιορτάσουν το βράδυ. Και η ομάδα είναι η πόλη. Σημαίνει πραγματικά τα πάντα για όλους στο Νιούκαστλ».

Δείτε το video

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα