Μουρίνιο για Ζλάταν: «Η Ευρώπη χάνει έναν κορυφαίο παίκτη»

Μουρίνιο για Ζλάταν: «Η Ευρώπη χάνει έναν κορυφαίο παίκτη»

Gazzetta team
Μουρίνιο για Ζλάταν: «Η Ευρώπη χάνει έναν κορυφαίο παίκτη»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να υπογράψει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, λέγοντας με τον δικό του τρόπο το «αντίο» στον Σουηδό.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποφάσισε να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να περάσει τον τελευταίο καιρό της καριέρας του στις ΗΠΑ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο πρώην προπονητής του ρωτήθηκε για αυτό και τον αποθέωσε, λέγοντας με τον δικό του τρόπο το «αντίο».

«Πάντα με στενοχωρεί όταν μεγάλοι παίκτες πλησιάζουν στο τέλος της καριέρας τους. Θυμάμαι για παράδειγμα τον Φίγκο και το τελευταίο του παιχνίδι με εμένα στην Ίντερ. Πάντα θυμάμαι ότι ήταν μία από τις πιο στενόχωρες στιγμές μου. Για μένα, το «αντίο» του Ζλάταν είναι περισσότερο σαν τέλος. Η Ευρώπη χάνει έναν κορυφαίο παίκτη, γιατί δεν πρόκειται να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν. Είναι, όμως, φανταστικός τρόπος για εκείνον να αποχωρήσει. Δεν πρόκειται να γίνει... πρώην παίκτης. Αυτή η περίοδος στους Γκάλαξι είναι καλή και για εκείνον και για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Μπορεί να τους διδάξει, να τους τραβήξει με την προσωπικότητα και το πάθος του. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Είναι σημαντικό να απολαύσει τα χρόνια που θα περάσει εκεί», τόνισε ο Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα