Γι' αυτό ο Σάντσες τρώει μόνος του στο προπονητικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Γι' αυτό ο Σάντσες τρώει μόνος του στο προπονητικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Gazzetta team
Γι' αυτό ο Σάντσες τρώει μόνος του στο προπονητικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

bet365

Αρκετές φήμες είχαν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον λόγο που ο Αλέξις Σάντσες έτρωγε μόνος του στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πολλούς να θεωρούν ότι μετάνιωσε για τη μεταγραφή του.

Φινλανδία - Μάλτα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως ο Χιλιανός άσος δεν έχει βρει τη γνωστή καλή του φόρμα από τότε που πήρε μεταγραφή από την Άρσεναλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, οι φήμες τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τρώει μόνος του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Σάντσες μοιάζει... απομονωμένος στη Γιουνάιτεντ, ωστόσο η εξήγηση για το γεγονός ότι δεν τρώει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μαζί είναι άλλη.

Όπως δήλωσε στην Daily Star πηγή μέσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σάντσες μένει παραπάνω στις προπονήσεις προκειμένου να βρει τον καλό του εαυτό και να αρχίσει να φαίνεται και στο γήπεδο η προσπάθεια που καταβάλει σε καθημερινή βάση.

«Υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι ο Σάντσες τρώει μόνος του στο Κάρινγκτον. Δουλεύει συχνά 30 λεπτά περισσότερο στις εκτελέσεις φάουλ και στα τελειώματα των φάσεων μετά το τέλος της προπόνησης. Μέχρι να κάνει μπάνιο και να αλλάξει, σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του έχουν τελειώσει το φαγητό και έχουν ήδη φύγει», ανέφερε η πηγή μέσα από το περιβάλλον των Κόκκινων Διαβόλων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα