Οι 10 υποψήφιοι προς αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ

Οι 10 υποψήφιοι προς αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Οι 10 υποψήφιοι προς αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ

bet365

Πρόκειται για όσους λήγουν τα συμβόλαιά τους, όσους δεν θέλει ο Μουρίνιο και όσους θέλουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ντονκάστερ - Μπράντφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανανέωσε πρόσφατα. Οπότε, το εάν θα παραμείνει, μάλλον είναι ένα ρητορικό ερώτημα, καθότι, παρά τον άδοξο αποκλεισμό από τη Σεβίλλη στο Champions League, δεν υπάρχει συζήτηση για να αποχωρήσει. Επομένως, αυτός θα είναι που θα έχει τον πρώτο λόγο για τους παίκτες που δεν θέλει άλλο στην ομάδα.

Στην Αγγλία έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι θα πραγματοποιήσει καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα και τώρα το έγραψε ξανά η «DailyMail». Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι δύο παίκτες που σίγουρα δεν θα είναι στο ρόστερ: ο Μάικλ Κάρικ που αποσύρεται και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (άγνωστος ο προορισμός του).

Είναι λοιπόν ακόμα οκτώ που θα είναι έκπληξη το να παραμείνουν, αν και ίσως τελικά να μην φύγουν όλοι τους. Πρόκειται για τον Μαρουάν Φελαϊνί που λήγει το συμβόλαιό του και τους Χουάν Μάτα, Αντερ Ερέρα, Λουκ Σο, Ματέο Νταρμιά, οι οποίοι δεν ταιριάζουν στον Μουρίνιο, ενώ οι Ντάλεϊ Μπλιντ, Κρις Σμόλινγκ, Αντονι Μαρσιάλ ίσως να πάρουν ακόμα μία ευκαιρία για του χρόνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα