Με Χιουζ στα ημιτελικά η Σαουθάμπτον (vid)

Gazzetta team
Με Χιουζ στα ημιτελικά η Σαουθάμπτον (vid)

bet365

Ιδανικό ντεμπούτο του Χιουζ στον πάγκο της Σαουθάμπτον, οι Αγιοι νίκησαν 2-0 τη Γουίγκαν εκτός έδρας και βρέθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας!

Ο Χιουζ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Σαουθάμπτον, μπήκε με το δεξί και οι Αγιοι βρέθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Η Γουίγκαν προερχόταν από την τεράστια έκπληξη κόντρα στη Σίτι, μπήκαν δυνατά, αλλά η Σαουθάμπτον παρουσιάστηκε υποψιασμένη και πήρε αυτό που ήθελε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του α' μέρους, πίεσαν, είχαν φάσεις με αποκορύφωμα το μεγάλο χαμένο τετ α τετ του Ντάνκλι! Στην επανάληψη, οι Αγιοι ανέβασαν ρυθμό κι έστειλαν... απειλητικό μήνυμα με τον Γκαμπιαντίνι. Ωστόσο, στο 62' ήρθε το γκολ, ο Τάντιτς έκανε τη σέντρα και και ο Χόιμπιεργκ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τους Αγιους (έπειτα από 54 συμμετοχές). Στο 72' ο Μπερν ανέτρεψε τον Γκαμπιαντίνι, ο Ιταλός ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά νικήθηκε από τον Γουόλτον. Η Γουίγκαν πίεσε, αλλά η Σαουθάμπτον ήταν αυτή που πέτυχε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Σοάρες στις καθυστερήσεις.

Σκόραρε ο Μήτρογλου οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα Μαρσέιγ - Λυών; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Уиган - Саутгемптон| Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα