«Ψεύτικο το ποστ του Μαχρέζ για την απόσυρσή του» (pic)

«Ψεύτικο το ποστ του Μαχρέζ για την απόσυρσή του» (pic)

bet365

Ενα... περίεργο μήνυμα εμφανίστηκε στο λογαριασμό του facebook του Μαχρέζ που κάνει λόγο για... απόσυρσή του από τη δράση. Ωστόσο, αργότερα σύμφωνα με αγγλικό Μέσο που επικαλείται παραδοχή της ομάδας αυτό ήταν δημιούργημα χάκερ.

Μάντσεστερ Σίτι-Βασιλεία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ενα μήνυμα που εμφανίστηκε στο λογαριασμό του Ριγιάντ Μαχρέζ, προκάλεσε αρχικά ερωτηματικά και... αγωνία.

Σύμφωνα μ' αυτό λοιπόν, ο άσος της Λέστερ, ανακοινώνει την απόσυρσή του από τη δράση ύστερα από συνάντηση που είχε με τους γιατρούς.

«Μετά την τελευταία σύσκεψη με πολλούς γιατρούς, αποφάσισα να μείνω μακριά από το ποδόσφαιρο. Όσο ο χρόνος μου ως ποδοσφαιριστής τελειώνει, θέλω να πω μερικές λέξεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την καλοσύνη και την υποστήριξη που μου έδειξαν σ' αυτή την υπέροχη πόλη, θα είναι πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά το εν λόγω μήνυμα.

Ωστόσο, αυτό το μήνυμα εξαφανίστηκε και σύμφωνα με την «independent» από την ομάδα επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για ψεύτικο ποστάρισμα. Χαρακτηριστικά άνθρωπος των «αλεπούδων» έλεγε χαρακτηριστικά: «τόσος ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή τους...» (αναφερόμενοι φυσικά στους χάκερ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα