Κρίσταλ Πάλας - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-3

Κρίσταλ Πάλας - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-3

bet365

Mε φωτοβολίδα του Μάτιτς στις καθυστερήσεις η Γιουνάιτεντ έκανε την ολική ανατροπή, επικράτησε 3-2 της Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ και βρέθηκε στο +9 από την 5η Τσέλσι!

«Κι όμως βλέπω τον τρόπο να κάνει την ανατροπή η Γιουνάιτεντ...» τόνιζε ο Κάραχερ μετά το δεύτερο γκολ της Πάλας και ήταν ο... μοναδικός! Ναι, για ένα 45λεπτο η Μάντσεστερ ήταν σκέτη θλίψη βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ μπήκε.. εφιαλτικά και στην επανάληψη, αφού δέχθηκε γκολ με το καλημέρα. Κι όμως οι παίκτες του Μουρίνιο αντέδρασαν, έκαναν την ολική ανατροπή και βρέθηκαν στη 2η θέση, αλλά και στο +9 από την Τσέλσι. Ο Μάτιτς πέτυχε το πρώτο γκολ του στη σεζόν, ενώ η Πάλας έμεινε με την... πίκρα, αφού ποτέ στην ιστορία της στην Premier League δεν έχει κερδίσει τη Μάντσεστερ. Mάλιστα, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε από δυο γκολ διαφορά για πρώτη φορά από τον Δεκέμβρη του 2013 (Χαλ).

Η Πάλας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μπεντέκε μοίρασε ιδανικά στον Τάουνσεντ, η μπάλα βρήκε στον Λίντελοφ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ ήταν κακή, δεν είχε λύσεις δημιουργικά, υπέφερε στον άξονα, με τον Μιλιβόγιεβιτς να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και να προκαλεί... πονοκεφάλους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ούτε μια καλή φάση μετά το τέρμα που δέχθηκαν. Εφιαλτικό το ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Μάντσεστερ, μιας και στο 48' ο Φαν Αανχολτ με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0!

Η είσοδος του Ράσφορντ άλλαξε το σχήμα (σε 4-3-3), έδωσε ώθηση στη Γιουντάιτεντ η οποία στο 55' μπήκε ξανά στο ματς με ωραία κεφαλιά του Σμόλινγκ. Η παρουσία του Μάτα έκανε πιο επιθετική την ομάδα, με την κατοχή να φτάνει στο 70%. Στο 74' ο Μπεντέκε έσωσε στη γραμμή το σουτ του Μάτιτς, αλλά στο 76' ήρθε η ισοφάριση. Ο Σάντσες έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα, σταμάτησε στο δοκάρι και ο Λουκάκου με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-2. Οι παίκτες του Μουρίνιο πίεσαν ακόμα περισσότερο και στις καθυστερήσεις η σουτάρα του Μάτιτς έξω από την περιοχή έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσεϊ, Κέλι, Τόμκινς, Γουάν-Μπισάκα, Φαν Άανχολντ, Μιλιβόγιεβιτς, ΜακΆρθουρ, Σλουπ (80’ Ρίντεβαλντ), Τάουσεντ, Σόρλοτ, Μπεντέκε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Βαλένσια (67’ Σο), Γιανγκ, Μάτιτς (67’ Μάτα), ΜακΤόμινεϊ (46’ Ράσφορντ), Πογκμπά, Σάντσες, Λίνγκαρντ, Λουκάκου

Кристал Пэлас - Манчестер Юнайтед. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 29 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα