Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 2-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 2-0

bet365

Η Νιούκαστλ κλείστηκε καλά αλλά η Λίβερπουλ είχε τον τρόπο να σκοράρει δύο φορές και με 2-0 να φτάσει τα 200 γκολ επί Κλοπ και να περάσει στη 2η θέση. Σαλάχ, Μανέ τα γκολ.

Κανένα πρόβλημα και κόντρα σε κλειστή άμυνα για την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ που επικράτησε 2-0 της Νιούκαστλ στο Anfield και με αγώνα περισσότερο πέρασε πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία της Premier League. Με ένα ακόμα γκολ του Σαλάχ φέτος άνοιξε το σκορ και με αυτό του Μανέ, οι Reds - που παίζουν μεσοβδόμαδα με την Πόρτο τη ρεβάνς του 0-5 στο Champions League - έφτασαν τα 200 στην Premier League επί των ημερών του Γερμανού τεχνικού.

Νάπολι - Ρόμα με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με σαφή προσανατολισμό να κάτσει πίσω και να μην δώσει χώρο κατέβηκε η Νιούκαστλ και αυτό που σίγουρα μπόρεσε να κάνει ήταν να δυσκολέψει για ένα ημίχρονο την Λίβερπουλ. Στο 16' το βολέ από τον Σαλάχ έβγαλε ο Ντουμπράβκα και στο 27' οι δύο κεφαλιές του Λόβρεν δεν έφεραν αποτέλεσμα. Το γκολ ήρθε στο 40' όταν Τσάμπερλεϊν πήρε και κινήθηκε στον άξονα, τράβηξε πάνω του όλο τον κόσμο και έδωσε στον Σαλάχ, που πλάσαρε και νίκησε τον keeper της Νιούκαστλ. Το 1-0 παρέμεινε ως το σκορ για το πρώτο μέρος αφού στις καθυστερήσεις ο Κάριους έκανε τρομερή επέμβαση με το ένα χέρι σε σουτ του Ντιάμ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πέναλτι που δεν δόθηκε για χέρι μετά το σουτ του Σαλάχ αλλά η τάξη αποκαταστάθηκε για την Λίβερπουλ στο 55' όταν ο Φιρμίνο πέρασε κάθετα στον Μανέ, ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά κάνοντας το 2-0, το οποίο η Λίβερπουλ κράτησε χωρίς κανένα πρόβλημα και κάνοντας συντήρηση. Στο τελευταίο τέταρτο έκανε τις αλλαγές ο Κλοπ, βάζοντας Λαλάνα, Μίλνερ, Μάτιπ.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Αρνολντ, Χέντερσον, Τσαν, Τσάμπερλεϊν (79' Μίλνερ), Μανέ (74' Λαλάνα), Σαλάχ, Φιρμίνο (88' Μάτιπ).

Νιούκαστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Λεζέν, Λασέλς, Ντάμετ, Γέντλιν, Μερίνο (73' Χέιντεν), Ντιαμέ, Ατσού, Κένεντι, Μέρφι (85' Αγιόθε Πέρεθ), Γκέιλ (66' Χοσέλου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα